TIM-logo_blue

Via TiM får man tilgang til attraktive bedrifter i en enkel søknadsprosess.

Vilde og Marie er traineer i Nofence AS. Jeg har tatt turen ut til Batnfjordsøra for å få høre hvilke tanker de gjør seg som traineer. Selv om de jobber i samme firma, har de vidt forskjellige stillinger. Begge er enige om at arbeidsdagen kan være utfordrende å framstille i et kort svar, for den inneholder så mye. Nofence er i en scaleup fase, så selv med definerte roller, må de også være litt «potet», der alle bidrar inn mot flere fagfelt der man har mulighet til å forme veien videre.
Vilde og Marie er traineer i Nofence AS

Marie Kvalsnes Nygård jobber med HR, mens Vilde Sønju Bårnes jobber som logistikkoordinator. Nofence produserer teknologi som gjør det lett å ha dyr på beite og er en voksende bedrift. Les mer om bedriftene her.

Hvorfor Molde?

Marie er opprinnelig fra Molde, så vi utfordrer Vilde på denne. Vilde er fra Tønsberg og hadde lyst til å studere logistikk. Da falt valget på Molde, selv om hun ikke hadde vært her før. Etter å ha studert på Høyskolen i Molde gav det mersmak til å se mer av naturen og oppleve mer i området.

Erfaringer med TiM så langt?

Marie sier det er en veldig fin opplevelse å bli kjent med mange andre traineer, og opplever det som veldig sosialt. Det er en fin måte å komme inn i arbeidslivet og danner et kontaktnett på tvers av bedrifter.

Hvordan er en arbeidsdag for dere?

Som logistikkordinator følger Vilde opp alle leveranser. Største delen av hennes arbeidshverdag består av kontakt med leverandører, men at det også kan være å følge opp leveranser som ikke kommer frem til riktig tid og sted, eller å registrere mottak.

Maries dager består i stor grad av rekrutteringsarbeid og onboarding av nye ansatte for en voksende bedrift. Å gi nye ansatte en god velkomst og sørge for at de blir godt kjent med bedriften og avdelingen er viktig. Oppfølging av ansatte i hverdagen generelt og sørge for meningsfulle arbeidsoppgaver tiltak dersom det er behov for det.

Hvordan fant dere ut om TiM?

Marie fant det på Instagram i forbindelse med et topptur arrangement i regi av Molde Næringsforum. Vilde fikk høre om det via en ansatt på Høyskolen.

Hva skal til for at du blir i Molderegionen?

Spennende, interessant jobb, andre muligheter her i regionen enn andre deler av landet. Det er mye finere utsikt her enn på Østlandet sier Vilde. Uten tvil, stemmer Marie i!

Les mer om ledige stillinger her!

Husk søknadsfrist 15. januar!