TIM-logo_blue

Motiverte traineer

Fjorten nye traineer ønskes velkommen til TiM. Vi kan røpe at næringslivet i Molderegionen får en fantastisk flott gjeng det kommende året, som vi gleder oss til å følge opp

Fjorten nye traineer ønskes velkommen til TiM. Vi kan røpe at næringslivet i Molderegionen får en fantastisk flott gjeng det kommende året, som vi gleder oss til å følge opp

Ser roser, ikke torner

Næringslivet i Molderegionen har fått fjorten nye ansatte som skal være en del av vårt utviklingsprogram TiM(Trainee i Molderegionen). Traineene ankom Åndalsnes og Aak Hotell i strålende sol med forventningsfulle ansikt 31. august. Tema på oppstartsamlingen var å bli kjent, forventninger, motivasjon og teambuilding.

Mentaltrener Øyvind Hammer leverte et fyrverkeri av et opplegg og ga traineene metoder for å motivere seg, samt noe til ettertanke og inspirasjon. Med sin bakgrunn som mentaltrener for blant annet Ole Einar Bjørndalen hadde Hammer en tilnærming til mange relevante problemstillinger man kan møte som ny i arbeidslivet.

Med roser som bakteppe passet det godt med hans sitat: Du kan irritere deg over at rosebusker har torner, eller du kan glede deg over at tornebusker har roser.

Motivasjon og trolsk eventyr

Den andre dagen av samlingen fikk de testet både motivasjon og samarbeidsevne. Mange av traineene ble med på tur over Romsdalseggen. I tåkete og utfordrende forhold med bratte og luftige parti klatret de alle til topps med styrke og besluttsomhet der vi snakket mye om å se rosene da utsikten var mer trolsk enn mektig. Den andre gruppen tok gondolen opp til Eggen.

Det var ikke bare et eventyr i naturen; det var også en opplevelse av å gå som et team. Deltakerne støttet hverandre gjennom de hardeste partiene, oppmuntret og skapte minner som vi håper vil vare livet ut. Langs Romsdalseggen ble ikke bare fjellet besteget, men også nye vennskap og en felles følelse av prestasjon.

Denne gjengen har allerede vist at de har evne og vilje til å lykkes, så vi gleder oss til å følge dem og ønsker de lykke til med året som kommer.

Bedriftene

Årets traineer er ansatt i ulike bedrifter i Molderegionen. Vi takker for at Admento, Altrad Linjebygg, Axess, AXTech, BDO, Brunvoll, Elinett, Motus, Molde kommune, NOV, PwC og ROR IKT er bedriftene som har valgt å satse på sine nyansatte.