TIM-logo_blue

Vi møter Eivind på jobb som trainee

Dagens besøk gikk ut til vår trainee Eivind Dalane, som jobber hos Brunvoll. Her blir vi møtt med et vennlig smil i døra og en informativ omvisning i bedriften. Eivind gir inntrykk av at han har jobbet der mye lengre enn han faktisk har, med mye kunnskap om både planlegging og fabrikkens prosesser.

Hva gjør en trainee i Molderegionen?

Eivind har en mastergrad innen elektrisk energiteknikk og smarte nett, fra studiet Energi og Miljø ved NTNU i Trondheim. og jobber med elektro i Brunvoll AS. Her har han fått prøve seg i praksis, noe han mener har gitt et helt annen forståelse og erfaring når han sitter med planleggingen. Vi setter oss ned og får høre litt om hvordan hverdagen i bedriften og som trainee utarter seg. Eivinds erfaringer som TiM(Trainee i Molderegionen) og hva som skal til for at flinke folk blir værende, er noe vi lurer på i dag.

Vi lurer på hvordan en typisk arbeidsdag ser ut?

Dagene er ulike, og det er vanskelig å sammenfatte. Vi driver med systemer for fremdrift, posisjonering og manøvrering av skip. Så det er mye kontorarbeid med teoretisk dimensjonering av systemer. Med produksjonslokalet rett over veien, er det kort vei over broen for å se på det faktiske systemet som han har hatt på tegnebordet.

Hva gjorde at du valgte å komme til Molde?

Eivind forteller at han er fra Gausdal, ikke så langt fra Lillehammer. Trekkplasteret er næringslivet, naturen og et helt annet klima. En ny by med nye muligheter fristet.

Her viser Eivind et starterskap for en fremdriftsmotor.

Hvorfor trainee i Molderegionen?

Eivind sier har søkte som trainee fordi regionen er spennende karrieremessig, Brunvoll en attraktiv bedrift og han så på traineeordningen som en god inngang til arbeidslivet. Så langt er han fornøyd med traineeordningen og ser det positive i å starte karrieren med et større nettverk, der man kan diskutere arbeidssituasjoner og bli kjent med andre som er i samme situasjon.

Og sist men ikke minst, hva skal til for at du blir værende i Molde?

Viktig med interessante arbeidsoppgaver. Fortsatt trives i naturen, og spennende kulturtilbud.

Oversikt over Brunvoll sine lokaler på Årø.

Sjekk ut årets bedrifter her og hvilke stillinger de har ledig her.

Husk søknadsfristen for årets TiM 15. januar. Brunvoll har to spennende stillinger for den som søker som trainee.