TIM-logo_blue

Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges ledende rådgivningsselskaper innen plan, arkitektur- og ingeniørfag. Vi er alltid helhetlige i vår tilnærming og forretningsmodellen vår baserer seg på vår kompetanse innen alle faser av et prosjekt. Vi mener de mest nyskapende og bærekraftige løsningene oppstår gjennom tverrfaglighet og ikke ved å jobbe med hvert enkelt fag isolert. Alt vi leverer skal være fremsynt, varig og helhetlig.

Våre fokusområder til deg som er ansatt hos oss

Som arbeidsgiver har vi et ansvar for våre ansatte og ønsker å ta del i å løfte frem nettopp din karriere.
Bli med oss på reisen!

I Asplan Viak setter vi oss langsiktige og krevende mål, og skal vi lykkes avhenger det av at vi jobber godt sammen, støtter og utfordrer hverandre i et trygt og stimulerende arbeidsmiljø. Det forplikter å forme samfunnet vi lever i, og vi legger stor vekt på at hver enkelt medarbeider skal være bevisst på at våre faglige handlinger setter avtrykk; i nærmiljøet, i våre prosjekter og gjennom vårt miljøengasjement.

Vi mener de mest nyskapende og bærekraftige løsningene oppstår gjennom tverrfaglighet og ikke ved å jobbe med hvert enkelt fag isolert. Alt vi leverer skal være fremsynt, varig og helhetlig.

Våre medarbeidere er tilstede over hele landet, og vi jobber på tvers av fag og lokasjoner. I Asplan Viak får du over 1200 kollegaer fordelt på 32 kontorer rundt omkring i hele landet – fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Kontakt:

Kontaktperson: Toril Nøsen Nyland
Stillingstittel: Kontorleder
Telefon: 997 02 263

Andre bedrifter

Admento
Advansia
Angvik Eiendom AS
Angvik Grytnes Entreprenør AS
Astero
Axess
AXTech AS
BDO AS
Bratseth AS
Brunvoll AS
Christie & Opsahl AS
Elinett AS
Elmo Teknikk AS
Glamox
iRegnskap
Linjebygg AS
Molde Kommune
Molde Næringsforum
Motus Technology AS
Nofence
Norconsult
(NOV) National Oilwell Varco
Omya Hustadmarmor
PwC
Romsdals Budstikke
Romsdalsbanken
ROR IKT
Sparebanken Møre
Vikenco AS