TIM-logo_blue

Når jeg har snakket med andre som er en del av TiM, har jeg inntrykket av at de fleste får store arbeidsoppgaver fort.

Tea Karoline Uhlen Aasmundstad
Utdanning: Bachelor i ledelse og digitalisering, og Bachelor i serviceledelse og markedsføring, begge fra Høgskolen i Innlandet
I hvilken bedrift var du trainee?: ROR-IKT
Hvordan fant du veien til TimTrainee og Molde?
Jeg kom tilfeldigvis over et innlegg på LinkedIn, og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å sende inn en søknad. Jeg har alltid likt kysten, så fant ut at det måttepasse bra om jeg fikk jobb her.
Hva gjorde at du søkte på traineeprogrammet og flyttet hit?
Her må jeg igjen skylde på LinkedIn, men det å velge og ta jobben, for så å flytte hit ble til på grunn av gode motparter i intervjuene jeg var på.
Hva er din erfaring med TiM?
Når jeg har snakket med andre som er en del av TiM, har jeg inntrykket av at de fleste får store arbeidsoppgaver fort. For min del er det ekstra gøy at jeg allerede har mine egne prosjekter og ansvarsområder, og får teste utdanningen min på ordentlig!
Hva tilbyr arbeidsplassen din?
Arbeidsplassen min tilbyr et godt sosialt miljø, autonomi i eget arbeid, mulighet til å utvikle seg i arbeidstiden og mange ulike erfaringer en ikke nødvendigvis får andre steder. Blant annet fikk jeg ansvaret for mitt eget prosjekt ikke så lenge etter at jeg begynte, som også medførte at jeg fikk erfaring med offentlige anskaffelser. Det er også gode samarbeidspartnere i andre kommunale avdelinger og samarbeid.
Hvordan ser en arbeidsdag ut for deg?
En arbeidsdag er sjeldent lik. Det skjer mye i organisasjonen, og vi får utforme arbeidsoppgavene våre mye selv.
Har du hatt utbytte av traineesamlingene?
Ja, det vil jeg absolutt si.
Hva tenker du på som mest nyttig med traineeordningen?
Traineeordningen er et godt startpunkt hvis du er usikker, der du kan få tildelt oppgaver som tester egenskapene dine. I tillegg opplevde jeg å få en del tillit og krav stilt til meg, som gav meg mestringsfølelse. Samlingene har vært gode for å få litt andre input, både sosialt og faglig.
Året oppsummert med tre punkt?
Sosialt, spennende og erfaringsrikt!
Kommer du til å bli værende i Molde etter traineeperioden?
Ja, jeg går over i fast stilling i ROR-IKT etter endt traineeperiode, så jeg kommer til å bli værende en stund.